суббота, 22 мая 2010 г.

Упражнение 1 Массировать мизинец до полного расслабления. Мизинец принадлежит меридиану тонкой кишки, поэтому если он препятствует деятельности тонкого кишечника, то создается возможность запора, и т. д.

Меридиан тонкой кишки начинается от конца мизинца, проходит по боковой тыльной стороне мизинца, по предплечью и входит в плечо.
Упражнение 2
Сильно нажимать подушечками мизинцев (3 раза по 5 сек) на точку, которая находится на два пальца вправо и влево от срединной точки между 4-м и 5-м поясничным позвонками. Это резко раздражает толстый кишечник, что приводит к активизации его деятельности и, следовательно, к скорому излечению запора.
Сироватковий протеїн і біль у шлунку
Сироваткового білка в основному використовується спортсменами і тіла будівельників для будівництва своїх м'язах після тренування. У ньому містяться всі незамінні амінокислоти необхідні організму і може бути використана будь-якою людиною. Він складається з лактози, мінеральних речовин, жирів і білків.
Незважаючи на той факт, що сироватковий протеїн є дуже корисним для здоров'я, можуть бути випадки, коли споживання сироваткового білка може призвести до болю в животі, збільшення частоти їх стільця, пронос або блювота у деяких людей. Поряд з цим народом яких лактози може виникнути якась алергія, як висип, свербіж, набряки і т.д. Після споживання білків сироватки.
Він також залежить від кількості споживаних білків сироватки і час, в яке вона споживається. Деякі люди, які скаржилися на болі в животі під час першого використання сироваткових білків, пізніше на відчув полегшення, коли вони скоротили обсяг сироваткових білків. Крім того, люди можуть скаржитися на деякий хвороба шлунку до того часу, тіло звикає до сироваткових білків.
Основному сироватковий білок не має жодних побічних ефектів і якщо хтось відчуває болю в шлунку після використання сироваткових білків, можна зменшити кількість таких самих, і спробувати використати його для трохи більше часу, щоб тіло звикає до нього. Якщо біль все ще триває, то можна спробувати сироватковий ізолят яка менше лактози і подивіться, що робить різницю. Важливо також пам'ятати, що нічого понад поза сумнівом приведе до біди і, отже, навіть якщо він не має будь-яких скарг після використання сироваткових білків, треба використовувати його в помірних кількостях.
Інші статті:
Сироватковий протеїн і біль у шлунку

Комментариев нет:

Отправить комментарий